Development of low-cost microfluidic devices for forensic and food analysis – Bc. Eva RATAJOVÁ
Bc. Eva RATAJOVÁ
Diplomová práce
Development of low-cost microfluidic devices for forensic and food analysis
Development of low-cost microfluidic devices for forensic and food analysis
Abstract:
The surface modification and funcionalization of a fluoropolymer Dyneon THV microfluidic chip was performed in two steps. First step is modification of the substrate by electrochemical patterning using scanning electrochemical microscopy (SECM), which leads to local activation of the substrate. Second step is local immobilization of a specific molecule (fluoro 488 azide, benzyl azide) in a modified …víceAbstract:
Modifikace a funkcionalizace fluoropolymerního mikrofluidního čipu Dyneonu THV byla provedena ve dvou krocích. První krok spočívá v lokální modifikaci substrátu pomocí skenovací elektrochemické mikroskopie (SECM), což vede k aktivaci substrátu. Druhým krokem je lokální imobilizace specifické molekuly (fluoro 488 azid, benzyl azid) v dané aktivované oblasti díky CLICK reakci. THV substrát, modifikovaná …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2015
Zveřejnit od: 22. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. RNDr. Jan Petr, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
RATAJOVÁ, Eva. Development of low-cost microfluidic devices for forensic and food analysis. Olomouc, 2015. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Přírodovědecká fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Přírodovědecká fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Přírodovědecká fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie / Analytická chemie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva