Lukáš TICHÝ
Diplomová práce
Obsah jódu v mase
Iodine content in meat
Anotace:
Předmětem mé diplomové práce bylo zhodnotit obsah jódu v mase potravinových zvířat. Práce přináší aktuální informace o obsahu jódu v mase v České republice. Odběr vzorků byl prováděn v průběhu let 2004 až 2007. Celkem bylo odebráno 63 vzorků, u kterých byl obsah jódu stanoven modifikovanou metodou Sandell - Kollthofa. Průměrný obsah jódu mase byl: králíci 19,2; prasata z domácích chovů 16,17; prasata …víceAbstract:
The main goal of my diploma thesis was to review the amount of iodine in meat of foodanimals. This diploma thesis brings current information about the iodine content in meat in The Czech Republic. The samples were extracted during the years 2004 to 2007. On the whole 63 samples, in which the content of iodine was set by Sandell - Kollthof method, were taken. The average content of iodine in meat was …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2008
Zveřejnit od: 30. 4. 2008
Identifikátor:
3316
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2008
- Vedoucí: prof. Ing. Jan Trávníček, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
TICHÝ, Lukáš. Obsah jódu v mase. Č. Bud., 2008. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2008 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Všeobecné zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Obsah jodu v moči a mléce krav v období puerperia
Michaela HOLÍKOVÁ -
Obsah jodu v mléce z konvenčních a ekologických chovů
Michaela HOLÍKOVÁ -
Monitoring obsahu jodu v kravském mléce
Michaela Lukáčová -
Obsah jódu v mléce a mléčné syrovátce v průběhu laktace
Jitka JAKEŠOVÁ -
Faktory ovlivňující obsah jódu v mléce a mléčných výrobcích
Michaela Lukáčová -
Obsah selenu a jodu ve vybraných potravinách
Martina Erbanová -
Obsah zinku, mědi a jódu v mléce krav
Jitka JAKEŠOVÁ -
Obsah jódu v bazénových vzorcích mléka
Lada SOJKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva