Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací) – Markéta Šimonová
Markéta Šimonová
Diplomová práce
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
The position of alternative restaurants in the food-catering systems (the case of raw food restaurants)
Anotace:
Diplomová práce na téma Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací) se zabývá alternativními styly v oblasti stravování s konkrétním případem na raw food restaurace. Cílem práce je zjistit do jakého systému restaurací (slow food nebo fast food) lze zařadit tzv. alternativní restaurace typu raw food. Dalším cílem diplomové práce je vysledovat názory na raw food …víceAbstract:
Diploma thesis on the topic of Choosing alternative restaurants in the catering system (eg Raw food restaurant) with a focus on alternative foods in the catering area with a specific case on raw food restaurant.The aim of this work is to familiarize with the problems of fast food system. alternative raw food.Another work on the thesis is to trace the views of the raw food restaurant. .The thesis is …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 3. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠIMONOVÁ, Markéta. \textit{Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/npoil1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Alternativní stravovací styly u dětí na základních školách
Anna ŠLICHTOVÁ -
Edukační činnost muzejních knihoven České republiky: dotazníkové šetření
Natálie Velecká -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Slow food a jeho perspektiva v ČR
Jakub Cimrman -
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
Iveta MAŠKOVÁ -
Slow Food a jeho potenciál v České republice
Markéta KRATOCHVÍLOVÁ -
Identifikace postojů spotřebitelů ke slow tourism
Martin Ptáček -
Slow turismus – návrh rozvoje environmentálně šetrného cestovního ruchu v Kladském pomezí
Markéta Sedláčková
Název
Vložil
Vloženo
Práva