Oliver Wacey

Bakalářská práce

Možnosti sledování vlivu varní vody na kvalitu piva

Methods of monitoring the influence of brewing water on the quality of beer
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na význam varní vody jako klíčové suroviny pro výrobu piva a její vliv na konečnou kvalitu produktu. Práce zkoumá zákonem stanovené požadavky na jakost varní vody a analyzuje faktory, které ovlivňují chuť a aroma piva. Práce rovněž nahlíží na možnosti míchání varní vody, aby bylo dosaženo specifických pivních stylů. K tomu je nezbytné provést chemickou analýzu varní …více
Abstract:
The bachelor thesis focuses on the importance of brewing water as a key raw material for beer production and its influence on the final quality of the product. The thesis examines the legal requirements for the quality of brewing water and analyzes the factors that affect the taste and aroma of beer. The thesis also explores brewing water blending to brew specific beer styles. To do this, it is necessary …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2024
  • Vedoucí: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
  • Oponent: Petr Otřísal, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta