Využití alternativních mikroorganismů pro výrobu nealkoholického piva – Bc. Štěpánka Titlová
Bc. Štěpánka Titlová
Diplomová práce
Využití alternativních mikroorganismů pro výrobu nealkoholického piva
Application of alternative microorganisms in the production of alcohol-free beer
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TITLOVÁ, Štěpánka. \textit{Využití alternativních mikroorganismů pro výrobu nealkoholického piva}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/nrwfat/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biotechnologie a bioinženýrství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.