Hydrotermická úprava luštěnin pro výrobu speciálních celozrnných chlebů – Lucie Gebrtová
Lucie Gebrtová
Bakalářská práce
Hydrotermická úprava luštěnin pro výrobu speciálních celozrnných chlebů
Hydrothermal treatment of legumes for the production of special wholemeal breads
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GEBRTOVÁ, Lucie. \textit{Hydrotermická úprava luštěnin pro výrobu speciálních celozrnných chlebů}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/nxwgvv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.