Způsoby marinování a nakládání ryb – Lenka Fichtnerová
Lenka Fichtnerová
Bakalářská práce
Způsoby marinování a nakládání ryb
Methods of marinating and pickling fish
Anotace:
Bakalářská práce na téma „Způsoby marinování a nakládání ryb“ se zabývá charakteristikou jednotlivých sladkovodních i mořských druhů ryb, které jsou v potravinářství nejvíce využívané, jejich nutričním složení a výživovými vlastnostmi. Úvodní část je zaměřena na popis konkrétních druhů ryb, jednotlivých složek rybího masa a jejich vliv na lidské zdraví. Dále byla popsána speciální hygienická pravidla …víceAbstract:
The bachelor thesis on the topic "Methods of marinating and pickling fish" deals with the characteristics of individual freshwater and marine fish species, which are the most used in the food industry, their nutritional value, and nutritional properties. The introductory part focuses on the description of specific fish species, the different components of fish meat and their impact on human health …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2023
- Vedoucí: Ing. Jan Slováček
- Oponent: Tomáš Do, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program:
Technologie potravin