Vztah konzumenta k pokrmu v závislosti na sociální zkušenosti. – Bc. Václav BEHENSKÝ
Bc. Václav BEHENSKÝ
Diplomová práce
Vztah konzumenta k pokrmu v závislosti na sociální zkušenosti.
Consumer relationship to a meal, depending on the social experience
Anotace:
Diplomová práce se zabývá problematikou vztahu člověka, jako konzumenta, k pokrmu. Jeho vnímání a prožívání z pohledu psychosociálních aspektů, v oblasti konzumace stravy, v závislosti na přijatém stravovacím vzorci. Cílem práce bylo zjistit míru korekce tohoto vzorce u vybraných konzumentů, v závislosti na jejich sociální zkušenosti. Součástí práce jsou také dotazníkové průzkumy, zaměřené na porovnání …víceAbstract:
Diploma thesis deals with the relationship of man as consumer, the food. Perception and experience in terms of psychosocial aspects of food consumption, according to accepted dietary patterns. The aim of the study was to determine the degree of correction formulas for selected consumers, depending on their social experience. Work is also part of the questionnaire surveys, aimed to compare eating habits …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor:
14551
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BEHENSKÝ, Václav. Vztah konzumenta k pokrmu v závislosti na sociální zkušenosti.. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv intrinsických a extrinsických atributů vína na preference konzumentů
Tadeáš Röhrich -
Faktory ovlivňující preference konzumentů čaje
Arseniy Moseychuk -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Spotřeba piva v České republice a preference spotřebitelů při jeho výběru
Richard Kopsa -
Preference sladidel u konzumentů v ČR
Lenka Trnková -
Odlišnosti v preferencích konzumentů vína v Praze
Alžběta Hochmanová -
Preference a spotřebitelské chování vegetariánů při nákupu potravin
Hana Smýkalová -
Rozdíly v preferencích vnímané polarity mediálního zpravodajství mezi konzumenty a producenty mediálního obsahu
Jiří TÁBORSKÝ