Bc. Václav BEHENSKÝ

Diplomová práce

Vztah konzumenta k pokrmu v závislosti na sociální zkušenosti.

Consumer relationship to a meal, depending on the social experience
Anotace:
Diplomová práce se zabývá problematikou vztahu člověka, jako konzumenta, k pokrmu. Jeho vnímání a prožívání z pohledu psychosociálních aspektů, v oblasti konzumace stravy, v závislosti na přijatém stravovacím vzorci. Cílem práce bylo zjistit míru korekce tohoto vzorce u vybraných konzumentů, v závislosti na jejich sociální zkušenosti. Součástí práce jsou také dotazníkové průzkumy, zaměřené na porovnání …více
Abstract:
Diploma thesis deals with the relationship of man as consumer, the food. Perception and experience in terms of psychosocial aspects of food consumption, according to accepted dietary patterns. The aim of the study was to determine the degree of correction formulas for selected consumers, depending on their social experience. Work is also part of the questionnaire surveys, aimed to compare eating habits …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 14551

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BEHENSKÝ, Václav. Vztah konzumenta k pokrmu v závislosti na sociální zkušenosti.. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin