Anna ŠTĚPÁNKOVÁ

Bakalářská práce

History and present state of Scottish cuisine

History and present state of Scottish cuisine
Abstract:
The topic of this thesis deals with history and present state of Scottish cuisine. Some aspects that influence Scottish cuisine are outlined in the introduction. The thesis also describes the development and decisive moments of Scottish cuisine throughout history. In another part the thesis focuses on present state of Scottish cuisine, description of current eating habits and the most widely used resources …více
Abstract:
Téma této bakalářské práce pojednává o historii a současném stavu skotské kuchyně. V úvodu jsou nastíněny některé aspekty, které kuchyni ovlivňují. Práce dále popisuje vývoj a zásadní momenty skotské kuchyně v průběhu historie. V další části se práce zaměřuje na současný stav kuchyně, popis nynějších stravovacích návyků a nejpoužívanější suroviny. V neposlední řadě se práce soustředí na vybrané tradiční …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2016
Zveřejnit od: 20. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Andrea Holešová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠTĚPÁNKOVÁ, Anna. History and present state of Scottish cuisine. Ostrava, 2016. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Filozofická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 20.4.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 20. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Filozofická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

Filozofická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Filologie / Anglický jazyk a literatura