Bc. Lenka BARTOŠKOVÁ, DiS.

Bakalářská práce

Charakteristika, vlastnosti a využití přírodních aditiv

Characterization, qualities and applications of natural additives
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou přírodních aditiv, jejich vlastnostmi (antioxi-dační, antimikrobní, organoleptické, fyziologické), a využitím především v potravinářském průmyslu. Práce je rozdělena do pěti kapitol, ve kterých jsou popsány látky zvyšující údrž-nost (přírodní antimikrobní látky {--} byliny a koření, zelenina a další, přírodní antioxidanty {--} fenoly, vitaminy, byliny a koření …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the most important natural additives, their qualities (antioxi-dant, antimicrobial, sensory, physiological), and their application especially in food industry. The thesis is divided into five chapters with description of: additives for the durability im-provement (natural antimicrobial substances {--} herbs and spices, vegetables and others, natu-ral antioxidants {-- …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 6. 2009
Identifikátor: 5223

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 6. 2007

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BARTOŠKOVÁ, Lenka. Charakteristika, vlastnosti a využití přírodních aditiv. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 04. 06. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.