Vliv kokultivace bakterií mléčného kvašení na jejich antimikrobiální aktivitu – Bc. Elizaveta Ushakova
Bc. Elizaveta Ushakova
Diplomová práce
Vliv kokultivace bakterií mléčného kvašení na jejich antimikrobiální aktivitu
Influence of co-culturing of lactic acid bacteria on their antimicrobial activity
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
USHAKOVA, Elizaveta. \textit{Vliv kokultivace bakterií mléčného kvašení na jejich antimikrobiální aktivitu}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/o2rnbr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.