Kateřina ČÁROVÁ

Bakalářská práce

Korejské stolování - jídlo, etiketa a zvyky

Korean Dining Culture - Food, Etiquette and Customs
Anotace:
Ve své bakalářské práci se budu věnovat tématu korejského stolování, popíši principy, na kterých je založeno, i jeho průběh v souladu s etiketou. Cílem práce je porovnat korejské stolovací etiketní zvyklosti s českými a popsat, v čem se liší či shodují. Praktická část obsahuje průzkum, zabývající se zjišťováním, jestli je korejská stolovací etiketa pro Čechy přijatelná a jestli se s ní v něčem ztotožňují …více
Abstract:
In my Bachelor thesis I will look into the topic of Korean dining culture. I will describe principles that Korean dining culture is based on and its form and customs according to Korean etiquette. The aim of this work will be to compare Korean dining etiquette with Czech dining etiquette and to describe its similarities and differences. The practical part will be focused on research that investigates …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Blanka Ferklová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ČÁROVÁ, Kateřina. Korejské stolování - jídlo, etiketa a zvyky. Olomouc, 2021. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakulta

UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

Filozofická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Filologie / Korejština pro hospodářskou praxi

Práce na příbuzné téma