Jiří Bernard

Bakalářská práce

Pěstitelské technologie víceletých pícnin na orné půdě

Technologies for cultivation of perennial forage crops on arable land
Anotace:
Bakalářská práce je věnována popisu pěstitelských technologií, které se využívají v půdních a klimatických podmínkách v České republice. Práce poskytuje základní informace o vlastnostech hlavních jetelovin a pěstitelských technologií při pěstování víceletých pícnin. Cílem bylo poskytnout přehled možných technologických postupů při pěstování jetelovin na orné půdě, a to především v oblasti zpracování …více
Abstract:
The bachelor thesis is devoted to the description of cultivation technologies used in soil and climatic conditions in the Czech Republic. The thesis provides basic information on the characteristics of the main clover crops and cultivation technologies for growing perennial forage crops. The aim was to provide an overview of possible technological practices in the cultivation of clover crops on arable …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Josef Hakl, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses o95wjx o95wjx/2
23. 4. 2022
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.