Michaela Kudelová

Bakalářská práce

Vliv doby a teploty skladování na vybrané chemické parametry trvanlivého mléka

The Effect of Time and Temperature of Storage on Selected Chemical Parameters of UHT Milk
Anotace:
Cílem bakalářská práce je popsat chemické změny v důsledku UHT záhřevu, doby a teploty skladování UHT mléka o různé tučnosti. V praktické části bakalářské práce je popsán a vyhodnocen skladovací experiment a změny, které nastávají během skladování UHT mléka v různých teplotách v průběhu 150 dní. Z analýz je patrné, že významný vliv na změny mlé-ka v průběhu skladování má skladovací teplota. S rostoucí …více
Abstract:
The aim of this Bachalor´s thesis is characterise chemical changes caused by UHT treat-ment, storage time and storage temperature of UHT milk with different fat content. In practical part of this thesis there is described storage experiment and changes that occur as a result of 150 days of storage in different temperatures. Analyses show that the storage temperature has a signifiant effect on changes …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Kudelová, Michaela. Vliv doby a teploty skladování na vybrané chemické parametry trvanlivého mléka. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin