Mgr. Nora Hodečková, Ph.D.

Bakalářská práce

Možnosti optimalizace výživy u révy vinné.

Possibilities of Grapevine Nutrition Optimization
Anotace:
Práce se zabývá možnostmi optimalizace výživy u révy vinné s využitím hnojiv s řízeným uvolňováním živin od firmy ICL a jejich vlivem na kvantitativní a kvalitativní parametry sklizených hroznů. Poznatky shromážděné z literatury byly uplatněny při polním pokusu ve vinici MENDELU, v kterém se zjišťoval účinek tří variant výživy s různým poměrem obalované močoviny (0%, 50%, 100%) oproti kontrole bez …více
Abstract:
The work deals with the possibilities to optimize grapevine nutrition using ICL’s controlled release fertilizers and with their impact on quantity and quality of harvested grapes. The information gathered from expert literature was used in a field trial performed in the MENDELU vineyard where the effect of three nutrition variants featuring different proportion of coated urea (0%, 50%, 100%) compared …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 6. 2022
  • Vedoucí: Ing. Radek Sotolář, Ph.D.
  • Oponent: Ivo Soural, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta