Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace – Daniel Benda
Daniel Benda
Bakalářská práce
Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace
Innovation of the Food Rations for the Czech Army and Crisis Situations
Anotace:
Bakalářská práce popisuje původní bojovou dávku potravin zavedenou do Armády České republiky. Srovnává české bojové dávky s dávkami některých členských zemí NATO, přibližuje rozdíly ve skladbě, v balení potravin a také v přípravě jednotlivých pokrmů. Dále představuje nově vyvinutou a již zavedenou bojovou dávku potravin pro tropické a subtropické pásmo (BDP-T) do armády ČR. Nutričně, energeticky a …víceAbstract:
The bachelor thesis describes original combat rations introduced into the Army of the Czech Republic. It compares Czech combat rations with the other used in some member countries of NATO, introduces differences in the structure, in food packaging and also in preparing individual dishes. It also presents newly developed and already established combat rations for tropical and subtropical zones (BDP …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2015
Zveřejnit od: 28. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Benda, Daniel. Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace. Zlín, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 28.4.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 28. 4. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Analýza nákladů na zajištění stravování obyvatelstva a složek IZS v krizových situacích při využití komponent bojové dávky potravin
Kateřina BLÜMELOVÁ -
Porovnání výrobních technologií tlakového lití zinkových slitin a vstřikování plastu z hlediska energetické náročnosti a ekvivalentu emisí CO2
Michal Šuba -
Bojové dávky potravin v mimoevropských zemích
Lukáš Zahradníček -
Bojové dávky potravin v mimoevropských zemích
Lukáš Zahradníček -
Řízení stravování a bojových dávek potravin v Armádě České republiky
Kamila Eliášová -
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
Kateřina Nedomová -
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
Markéta Kratochvílová -
Senzorické hodnocení výskytu kančího pachu ve vepřovém mase
Hana Lorencová