Nutriční a senzorické hodnocení rybích sendvičů na českém trhu – Anna Šebestíková
Anna Šebestíková
Bakalářská práce
Nutriční a senzorické hodnocení rybích sendvičů na českém trhu
Nutritional and sensory evaluation of fish sandwiches on the Czech market
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠEBESTÍKOVÁ, Anna. \textit{Nutriční a senzorické hodnocení rybích sendvičů na českém trhu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/on4ap6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Forenzní analýza a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.