Petr KYSUČAN
Bakalářská práce
Potravinářské emulze
Food emulsions
Anotace:
Tato práce pojednává o potravinářských emulzích. V jednotlivých kapitolách jsou popsány základní pojmy emulzí, jejich klasifikace a charakteristika, fyzikální příprava a stabilita emulzí. V poslední kapitole jsou rozebrány nejdůležitější druhy potravinářských emulzí.Abstract:
This bachleor thesis is dealing with food emulsions. In individual chapters are described basic terms of food emulsions, their classification and characteristic, physical preparation and stability of food emulsions. In the last chapter are described the most common types of food emulsions.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 5. 2011
Identifikátor:
21893
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KYSUČAN, Petr. Potravinářské emulze. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 25. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii