Adéla Janoušková

Bakalářská práce

Sledování obsahu biologicky významných látek ve víně během zpracování

Monitoring the content of biologically important substances in wine during processing
Anotace:
Réva vinná patří do čeledi révovité a je rozšířenou plodinou po celém světě. Její plody slouží jako surovina pro výrobu oblíbeného alkoholického nápoje – vína. Tématem této bakalářské práce je sledování obsahu biologicky významných látek ve víně během zpracování. V literární rešerši je popsána botanická a morfologická charakteristika révy vinné včetně taxonomického zařazení, struktury plodu ovoce …více
Abstract:
The vine belongs to the vine family and is a widespread crop throughout the world. Fruits of the vine serve as a raw material for the production of a popular alcoholic drink – wine. The topic of this bachelor thesis is Monitoring the content of biologically important substances in wine during processing. The litery research describes the botanical and morphological characteristics of vines, including …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2022
  • Vedoucí: Mgr. Olga Kryštofová, Ph.D.
  • Oponent: Martin Hádlík, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Agrobiologie / Molekulární biologie a biotechnologie