Analýza interiéru vybraných gastronomických zařízeních – Tomáš Kobza
Tomáš Kobza
Bakalářská práce
Analýza interiéru vybraných gastronomických zařízeních
Analysis of selected dining facilities interor
Anotace:
ABSTRAKTAutor práce: Tomáš KobzaNázev práce: Analýza interiéru vybraných gastronomických zařízení Bakalářská práce se zabývá zpracováním analýzy interiéru dvou různých gastronomických provozů. V práci je zmíněna historie pohostinství, dále rozebírá jednotlivé druhy gastronomických zařízení, charakterizuje jednotlivé funkce personálu v pohostinství, uvádí různé druhy osvětlení, řeší typologii nábytku …víceAbstract:
ABSTRACTAuthor: Tomáš KobzaName of thesis: Analysis of selected dining facilities interorThe bachelor thesis deals with the analysis of two different dining facilities interiors. This work mentions the history of the hospitality industry, further discusses the different types of gastronomic establishments, describes the various functions of personnel in the hospitality industry, provides various types …víceKlíčová slova
ergonomie barový pult zápultí typologie komunikační zóna funkčnost ergonomie práce interiér
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jiří Tauber, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Lesnická a dřevařská fakultaMendelova univerzita v Brně
Lesnická a dřevařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Nábytek / Tvorba a výroba nábytku
Práce na příbuzné téma
-
Využití nových trendů v marketingové komunikaci Fly Zone Park, s.r.o.
Barbora Felcmanová -
Projekt využití nástrojů marketingové komunikace ve FREE ZONE GRADDO
Zdeněk BÁBEK -
Ergonomie v práci dentální hygienistky
Kateřina Motyčková -
Návrh interiéru Tapas baru a restaurace
Alžběta Kulíková -
Židle pro veřejný interiér
Aleksandar Masnikosa
Název
Vložil
Vloženo
Práva