Uijeong Jang
Bakalářská práce
Podnikatelský plán
Business plan for establishing and operating a restaurant
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu na založení korejské restaurace Haru v Ostravě. Teoretická část práce se zabývá základními pojmy související s tvorbou podnikatelského plánu. V druhé části následuje praktická část, která se věnuje konkrétnímu podnikatelskému plánu na založení restaurace. Obsahuje analytickou část a návrhovou část.Abstract:
This bachelor thesis deals with the elaboration of a business plan for the establishment of a Korean restaurant in Ostrava, named Haru. The theoretical part of the thesis defines basic concepts, which are related to the creation of a business plan. The second part is followed by a practical part, which deals with a specific business plan for establishment of the restaurant. This thesis contains an …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Lucie Mašterová, Ph.D.
- Oponent: František Müller, MBA
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON College a.s., NEWTON College a.s.NEWTON College a.s.
NEWTON College a.s.Bakalářský studijní program:
Ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Financial Business Plan
Aigerim Amangeldinova -
Podnikatelský plán pro otevření franšízové pobočky společnosti Partners Financial Services, a. s.
Lucie Bartoňová -
Financial analysis of business plan in the area of gastronomy
David Simbartl -
Business plan
Luis Antonio Angeles Pérez -
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Business Plan for Café-bar "Ave"
Khashimzhan Arziyev -
Business Plan – Dental ordination Angel Smile
Stanislava Kozlova -
Business plan to start a new business
Martina Kabáčová