Naplněnost spotřebního koše ve školním stravování – Kristýna Šťastná
Kristýna Šťastná
Bakalářská práce
Naplněnost spotřebního koše ve školním stravování
Consumer Basket at System of School Foodservice
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou stravování dětí staršího školního věku, jejich energetickými a nutričními nároky, jídelním chováním a chuťovými preferencemi. V teoretické části je dále popsán způsob uzavřeného stravování a legislativa, kterou se dané stravování musí řídit, problematika spotřebního koše a jeho komodit. Praktická část je zaměřená na plnění spotřebního koše a doporučené pestrosti …víceAbstract:
This Bachelor´s thesis is about issues of adolescents feeding, their energetic and nutritional requirements, eating behaviour and food preferences. The theoretical part contains topics such as school food service and its legislation, issues of school consumption basket and its commodities. The practical part is aimed at fulfilling the requirements of the school consumption basket and recommended food …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2015
Zveřejnit od: 7. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Šťastná, Kristýna. Naplněnost spotřebního koše ve školním stravování. Zlín, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 7.5.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 7. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Vliv menstruačního cyklu na nutriční příjem a nutriční stav
Silvie Zavřelová -
Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
Anna Němcová -
Posouzení energetického a nutričního příjmu z obědů podávaných ve školních jídelnách na vybraných základních školách
Anežka AUEROVÁ -
Stanovení obsahu lipidů a profilu mastných kyselin u nových odrůd ovsa
Jana Florianová -
Vyhodnocení úrovně pestrosti stravování a plnění nutričních požadavků klientů ve vybraném zdravotnickém zařízení
Kateřina JÍLKOVÁ -
Speciální dietní potřeby ve školním stravování
Dita Staňková -
Dietní systém ve školním stravování
Simona KRINKEOVÁ -
Problematika bezlepkového stravování ve školních jídelnách
Anna Brábníková