Pavel Lysák

Bakalářská práce

Udržitelnost ve vinohradnictví a vinařství

Sustainability in viticulture and winery
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na studium minimalizace uhlíkové stopy ve vinařství. Cílem práce bylo prostudovat literaturu a vytvořit kvalitní kompilaci relativních zdrojů, zformovat zjednodušenou metodiku na téma uhlíkové stopy ve vinařství, uvést konkrétní příklady úspory uhlíkové stopy a zhotovit vlastní komentář s doporučením na návazný výzkum.
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the study of carbon footprint minimisation in winema-king. The aim of the work is to examine the literature and create a quality compilation of relative sources, to form a simplified methodology for thematic traces in vinification and viticulture, give specific examples of carbon footprint savings and to process my own commentary with recommendations for follow-up …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
  • Oponent: Tomáš Kopta, doc. Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství