Technický a technologický vývoj ve stravování – Monika ŠIŠKOVÁ
Monika ŠIŠKOVÁ
Bakalářská práce
Technický a technologický vývoj ve stravování
Technical and technological development in catering
Anotace:
Cílem bakalářské práce je pomocí získaných informací z dostupné literatury a jiných zdrojů seznámit čtenáře s technickým a technologickým vývojem ve stravování. První kapitola charakterizuje základní pojmy, jejichž význam je třeba znát z důvodu porozumění celé práci. Další tedy druhá kapitola obsahuje technický a technologický vývoj ve stravování v čase. Tento oddíl je rozdělen do dvou pododdílů, z …víceAbstract:
The goal of this Bachelor's work is to gain information from accessible literature and other sources to inform the reader about technical and technological development in catering. The first chapter characterizes the basic terminology, having in mind that its significance is imperative for the reason of comprehending the complete work. The contents of the second chapter comprises technical and technological …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2011
Identifikátor:
41004
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. et Bc. Eliška Klatová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠIŠKOVÁ, Monika. Technický a technologický vývoj ve stravování. Cheb, 2011. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 12. 05. 2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta ekonomickáBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management obchodních činností
Práce na příbuzné téma
-
Vlastnictví vodovodů a kanalizací v rámu legislativy ČR a jeho vliv na technický stav vodovodů a kanalizační sítě
Aleš Beran -
Porovnanie vinárskych podnikov určených pre výrobu tokajských vín a vín typu Ausbruch z technického a technologického hľadiska
Lucia Čelková -
Úloha letounů VI. generace v bezpečnostní a strategické kultuře USA, RF, ČLR a EU
Petr Marek -
Analýza rizik a zabezpečení ochrany lidských a materiálních zdrojů před nebezpečím výbuchu ve firmě Jotun Powder Coatings (CZ) a.s.
Barbora HASSEOVÁ -
Hala železničního nádraží - Vertikální doprava a pohyb v budově a okolí
Marek Vacek -
Podnikání v konceptu Průmyslu 4.0. a Průmyslu 5.0. u MSP v ČR působících v oblasti výroby komponent pro automobilové společnosti
Michal Najdr -
Vývoj cukrovarů v České republice, jejich historický vývoj a současný stav
Filip Jadlovský -
Institucionální vyvoj české kinematografie na příkladu kina Aero
Veronika Koblížková