Sledování kvality stravování v Menze UTB ve Zlíně z hygienického hlediska – Ing. Radek HRUBÝ
Ing. Radek HRUBÝ
Diplomová práce
Sledování kvality stravování v Menze UTB ve Zlíně z hygienického hlediska
Monitoring of quality boarding in the student{\crq}s hall of UTB in Zlin in term of hygiene
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá v teoretické části aktuální platnou legislativou v odvětví výroby potravin. Dále jsou zde popsány hygienické požadavky na přípravu, výrobu, rozvoz, přepravu, skladování a uvádění pokrmů do oběhu. V praktické části se práce zabývá sledováním hygienické úrovně v podniku společného stravování. V Menze UTB byly odebrány vzorky pokrmů, stěrů z hotových pokrmů, stěrů z kuchyňského …víceAbstract:
In the theoretical part of this Master thesis is described an actual legislation in a department of food production. Then the description of hygienic standard of preparation, produce, distribution, transportation, storage and actuating dishes in circulation follow. In the practical part is described a monitoring of a hygienic standard in a company of public catering. In the student{\crq}s hall of UTB …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2007
Zveřejnit od: 31. 5. 2007
Identifikátor:
5191
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2007
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HRUBÝ, Radek. Sledování kvality stravování v Menze UTB ve Zlíně z hygienického hlediska. Zlín, 2007. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2007
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2007 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Optimalizace podmínek PCR pro druhovou identifikaci listerií z potravin
Andrea Rosová -
Možnosti aplikace silic z vybraných druhů čeledi Apiaceae pro konzervaci potravin
Markéta Vrbatová -
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
Vladěna Rohlíčková -
Právní úprava daní z nezdravých potravin ("sugar tax"/"fat tax") ve vybraných členských státech EU
Lenka Doležalová -
Biochemická identifikace izolovaných mikroorganismů z odkaliště Poproč
Kateřina Boturová -
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
Milena Forejtová -
Přístupy a realizace ochrany porostů brambor v systému ekologického zemědělství v oblasti ochrany proti mandelince bramborové a plísni bramboru
Marie Machačová -
Účinnost vybraných přírodních látek proti plísni bramborové při pěstování brambor
Jiří Holejšovský