Pekárenské využití netradičních obilovin – Božena VEČEŘOVÁ
Božena VEČEŘOVÁ
Bakalářská práce
Pekárenské využití netradičních obilovin
Bread-making use of less common cereals.
Anotace:
Práce ukazuje rozdíly v pekárenské kvalitě netradičních obilovin a pseudobilovin v porovnání s pšenicí setou. Zabývá se způsoby a novými přístupy, jak uplatnit tyto obilniny v pekárenství.Abstract:
This work demonstrates some differences in bread-making quality of less common cereals and pseudocereals in comparison with wheat. It is focused on new methods and approaches, how to apply these cereals in bread-making.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2010
Identifikátor:
16265
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VEČEŘOVÁ, Božena. Pekárenské využití netradičních obilovin. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii