Božena VEČEŘOVÁ

Bakalářská práce

Pekárenské využití netradičních obilovin

Bread-making use of less common cereals.
Anotace:
Práce ukazuje rozdíly v pekárenské kvalitě netradičních obilovin a pseudobilovin v porovnání s pšenicí setou. Zabývá se způsoby a novými přístupy, jak uplatnit tyto obilniny v pekárenství.
Abstract:
This work demonstrates some differences in bread-making quality of less common cereals and pseudocereals in comparison with wheat. It is focused on new methods and approaches, how to apply these cereals in bread-making.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2010
Identifikátor: 16265

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VEČEŘOVÁ, Božena. Pekárenské využití netradičních obilovin. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii

Práce na příbuzné téma