Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích – Bc. Kateřina VAŇKOVÁ
Bc. Kateřina VAŇKOVÁ
Diplomová práce
Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích
The use of phosphates in poultry meat products
Anotace:
Diplomová práce byla zaměřena na fosfáty a jejich používání v masném průmyslu při výrobě drůbežích masných výrobků. Byly zde popsány fosfáty, jako přídatné látky, využívané při výrobě drůbežích masných výrobků a charakterizovány jejich vlastnosti a účinky. Byla provedena analýza sortimentu drůbežích masných výrobků v prodejní síti v České republice a bylo zde sledováno využití jednotlivých fosfátů …víceAbstract:
The master thesis was focused on phosphates and the use in the meat industry in the production of poultry meat products. Phosphates were described here, as additives used in the production of poultry meat products and charakterized the properties and effects. It was analyzed range of poultry meat products in the sales network in the Czech Republic and there were monitored the use of individual phosphates …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2011
Identifikátor:
21582
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VAŇKOVÁ, Kateřina. Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 18. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
Petr KOLÁŘ -
Speciální masné výrobky
Natálie Komárková -
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
Iva Heinereichová -
Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
Jakub Formánek -
Výroba drůbežích masných výrobků
Šárka Műllerová -
Jak vnímají spotřebitelé přídatné látky
Tomáš Konečný -
Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR
Petra Bogášová -
Aditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosti
Kristýna TYLOVÁ