Analýza faktorů konkurenceschopnosti a ekonomické udržitelnosti drobného podnikání s ekoprodukty\nl{} – Bc. Diana DÜRICHOVÁ, DiS.
Bc. Diana DÜRICHOVÁ, DiS.
Bakalářská práce
Analýza faktorů konkurenceschopnosti a ekonomické udržitelnosti drobného podnikání s ekoprodukty\nl{}
Analysis of competitivness and economic sustainability factors of small enterprises in eco-products business
Anotace:
Tato bakalářská práce na téma ?Analýza faktorů konkurenceschopnosti a ekonomické udržitelnosti drobného podnikání s ekoprodukty? je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá problematikou ekoproduktů, mezi něž se řadí ekologicky šetrné výrobky a biopotraviny, a značení těchto výrobků, které je nedílnou součástí bioosvěty v této sféře podnikání. Pojednává o vývoji ekoprodukce …víceAbstract:
This bachelor thesis on the topic of ?Analysis of competition factors and economic defensibility of small business with ecoproducts? is devided into a theoretical and a practical part. The theoretical part deals with ecoproduct problematics, where ecologically friendly products and wholefood are included, and labelling of these products, which is an inseparable part of bio-edification in this sphere …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2010
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2010
- Vedoucí: Ing. Jakub Vosátka, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DÜRICHOVÁ, Diana. \textit{Analýza faktorů konkurenceschopnosti a ekonomické udržitelnosti drobného podnikání s ekoprodukty$\backslash$nl$\{\}$}. Online. Bakalářská práce. Ústí nad Labem: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí. 2010. Dostupné z: https://theses.cz/id/pkm9k7/.
Jak správně citovat práci
DÜRICHOVÁ, Diana. Analýza faktorů konkurenceschopnosti a ekonomické udržitelnosti drobného podnikání s ekoprodukty\nl{}. Ústí nad Labem, 2010. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta životního prostředí
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 23. 04. 2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta životního prostředíUNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Fakulta životního prostředíBakalářský studijní program / obor:
Ekologie a ochrana prostředí / Ochrana životního prostředí
Práce na příbuzné téma
-
Regulace a restrikce geneticky modifikovaných plodin v EU
František Polák -
Informovanost veřejnosti o problematice geneticky modifikovaných organismů
Erika Liškutínová -
Rozdílné přístupy k potravinám obsahujícím geneticky modifikované plodiny
Alexander Sorokin -
Ochrana životního prostředí a zdraví před nepříznivými vlivy geneticky modifikovaných organismů
Jan Foldyna -
Aktuální situace v pěstování geneticky modifikovaných odrůd polních plodin v Evropské unii
Markéta Vlachová -
Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin
Kristýna Šimáková -
Faktory ovlivňující pěstování geneticky modifikovaných plodin ve vybraných zemích Jihovýchodní Asie
Kristýna Juráková -
Geneticky modifikované organismy a veřejnost
Magdaléna TENGLEROVÁ