Vývoj nových potravin na bázi vedlejších produktů potravinářského průmyslu – Bc. Aneta Hniličková
Bc. Aneta Hniličková
Diplomová práce
Vývoj nových potravin na bázi vedlejších produktů potravinářského průmyslu
Development of new food products based on byproducts of food industry
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HNILIČKOVÁ, Aneta. \textit{Vývoj nových potravin na bázi vedlejších produktů potravinářského průmyslu}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/pl0iir/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.