Bc. Jitka Čížková

Diplomová práce

Kvalita teplomilného ovoce v průběhu skladování

Quality of thermophilic fruit during storage
Anotace:
Teoretická část práce Kvalita teplomilného ovoce v průběhu skladování zahrnuje popis teplomilných druhů a podmínek skladování, zahrnuje též kapitolu o chorobách a škůdcích daných druhů, jejich látkovém složení a nových trendech při skladování a to obalový materiál Xtend.V praktické části byly uskladněny meruňky odrůd Betinka a Moi Chua Sin ve třech variantách: volně uskladněné plody, skladované v polyethylenovém …více
Abstract:
The theoretical part of the thesis: Quality of thermophilic fruit during storage, includes description of thermophilic species and storage conditions, also includes a chapter on diseases and pests of the species, their composition and new trends in storage: Xtend packaging material.In the practical part of the thesis, apricots (variety Betinka and Moi Chua Sin) were stored in three variants: free …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Dr. Ing. Anna Němcová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses pze91q pze91q/2
3. 5. 2017
Složky
Soubory
Zerdaloglu, S.
3. 5. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.