Advanced mass spectrometry-based strategies for quality assessment of selected foodstuffs – Ing. Leoš Uttl
Ing. Leoš Uttl
Disertační práce
Advanced mass spectrometry-based strategies for quality assessment of selected foodstuffs
Pokročilé strategie využívající hmotnostní spektrometrii pro hodnocení kvality vybraných potravinářských produktů
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
UTTL, Leoš. \textit{Advanced mass spectrometry-based strategies for quality assessment of selected foodstuffs}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/q40yk8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.