Charakteristické vlastnosti konopného oleje pro použití v potravinářství – Marie Procházková
Marie Procházková
Bakalářská práce
Charakteristické vlastnosti konopného oleje pro použití v potravinářství
Characteristics of hemp seed oil used in food industry
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Ivana Poustková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PROCHÁZKOVÁ, Marie. \textit{Charakteristické vlastnosti konopného oleje pro použití v potravinářství}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/q4tbau/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Kvalita produkce
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva