Aplikace upraveného dubového dřeva pro zlepšení organoleptických vlastností piva – Bc. Kryštof Mačaj
Bc. Kryštof Mačaj
Diplomová práce
Aplikace upraveného dubového dřeva pro zlepšení organoleptických vlastností piva
Application of modified oak wood for improving the organoleptic properties of beer
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MAČAJ, Kryštof. \textit{Aplikace upraveného dubového dřeva pro zlepšení organoleptických vlastností piva}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/q5uhvk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.