Mykotoxiny v produktech sladařství a pivovarství – Bc. Mariya Glushchenko
Bc. Mariya Glushchenko
Diplomová práce
Mykotoxiny v produktech sladařství a pivovarství
Mycotoxins in malting and brewing products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GLUSHCHENKO, Mariya. \textit{Mykotoxiny v produktech sladařství a pivovarství}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/q7ty7q/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.