Vliv stupně vymletí pšeničné mouky na vlastnosti pečiva – Bc. Monika ZADRAŽILOVÁ
Bc. Monika ZADRAŽILOVÁ
Diplomová práce
Vliv stupně vymletí pšeničné mouky na vlastnosti pečiva
The influence of Flour Extraction Rate on the Quality of Pastry
Anotace:
Tato diplomová práce, která byla zpracována na téma ?Vliv stupně vymletí pšeničné mouky na vlastnosti pečiva? se zabývá rozborem potravinářských postupů vedoucích k výrobě běžného pečiva. Konkrétně pak řeší charakteristiky pšenice obecné, technologie mlýnského zpracování zrna, technologické a nutriční vlastnosti mouky a jejího zpracování při výrobě běžného pečiva. Cílem práce bylo zkoumat vliv pšeničných …víceAbstract:
The presented diploma thesis called ?The influence of Flour Extraction Rate on the Quality of Pastry? deals with the analysis of food processing leading to production of pastry. In particular, the thesis works out on the characteristics of common wheat, grain processing, technological and nutritional properties of flour and its processing by production of pastry. The aim of the thesis is to analyze …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 8. 2011
Identifikátor:
22648
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ZADRAŽILOVÁ, Monika. Vliv stupně vymletí pšeničné mouky na vlastnosti pečiva. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 08. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
Magdalena Petrová -
Technologie výroby tradičních jídel z Kareliijské oblasti Ruska
Iuliia Gladkaia -
Kvalita a technologie výroby vaječných výrobků
Sandra Beierová -
Technologie tepelného opracování těst v pekárenských provozech
Tereza Burianová -
Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo
Alena ŘÍHOVÁ -
Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
Vladislava LICHNOVSKÁ -
Vliv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
Vladislava LICHNOVSKÁ -
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
Simona Kahlichová