Jaromír Kokrhel

Bakalářská práce

Způsoby snížení a zvýšení obsahu kyselin ve víně

Methods of increase and decrease the acid content in wine
Anotace:
Souhrn: Tato bakalářská práce se zabývá možnostmi, jakými se může provádět zvyšování a snižování obsahu kyselin v bílých, růžových a červených vínech. Popisuje metody přirozené i metody používající chemické látky. Jde o stručný souhrn jednotlivých postupů. Tyto postupy se mohou vzájemně doplňovat. V bakalářské práci uvádím zákony České Republiky a Evropské unie, v kterých je výše uvedená problematika …více
Abstract:
Abstract: This bachelor's work deals with the possibilities, which can perform raising and lowering the acid content in white, rosé and red wines. It describes natural methods and methods using chemical agents. It is a brief summary of individual procedures. These procedures can complement each other. This bachelor's work also states the laws of the Czech Republic and the European Union, in which the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Kamil Prokeš
  • Oponent: Jan Kupsa, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses qch761 qch761/2
11. 5. 2015
Složky
Soubory
Halíčková, K.
11. 5. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.