Stravování osob s hypercholesterolémií – Ludmila CHARYPAROVÁ
Ludmila CHARYPAROVÁ
Bakalářská práce
Stravování osob s hypercholesterolémií
Catering persons with hypercholesterolemia
Anotace:
Bakalářská práce na téma ,,Stravování osob s hypercholesterolémií", se zaměřuje na příjem cholesterolu a jeho působení v lidském organismu. Hlavním cílem bakalářské práce bylo zmapovat stravování osob s hypercholesterolémií a to po stránce kvalitativní i kvantitativní. V teoretické části jsou popisovány základní složky výživy, problematika tuků a cholesterolu ve stravě. Další část teoretické práce …víceAbstract:
My bachelor thesis is called ,,Food for people with hypercholesterolemia", and it focuses on cholesterol intake and its impact on the human body. The main aim of this thesis was to map the diet of people with hypercholesterolemia regarding both, quality and quantity of meals. The first part of this thesis is theoretical. It focuses on the description of basic nutritional components, on the issue of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2015
Zveřejnit od: 6. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Miloš Velemínský, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
CHARYPAROVÁ, Ludmila. Stravování osob s hypercholesterolémií. Č. Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 6.5.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 6. 5. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva