Chlórované parafíny v potravinách s vyšším obsahem tuku – Elisabeth Mandelíková
Elisabeth Mandelíková
Bakalářská práce
Chlórované parafíny v potravinách s vyšším obsahem tuku
Chlorované parafíny v potravinách s vyšším obsahem tuku
Jazyk práce: slovinština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MANDELÍKOVÁ, Elisabeth. \textit{Chlórované parafíny v potravinách s vyšším obsahem tuku}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/qg1hwz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.