Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků – Veronika Hliněnská
Veronika Hliněnská
Bakalářská práce
Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků
Influence frozen dough on the quality and on the durability of bakery products
Anotace:
Pekárenské produkty jsou jednou z nejdůležitějších součástí stravy dnešních lidí. Kvůli zjednodušení výroby a co nejefektivnějšímu prodeji se začal využívat postup výroby pečiva zahrnující zmrazování. Cílem bakalářské práce bylo vypracovat přehled literatury o technologii mražení ve výrobě pečiva. Byla popsána technologie řízeného kynutí, která umožní přerušení výroby na několik hodin. Mražení …víceAbstract:
Bakery products are one of the most important parts ot the people diet. For the simplification of the bakery production and the most effective sale was started manufacturing process involving freezing. The aim of this bachelor s work was writting a literature review about freezing technology in bakery production. There was described a technology of controlled proofing that can interrupt a production …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Faměra, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HLINĚNSKÁ, Veronika. \textit{Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/qhcwb2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
-
The Project of Innovation of Supportive Tools of the Technology Innovation Center in Zlin in the Field of Startups
Mehmet Berk Özyürek -
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
Remziye Köpük -
Assessment of health effects of bakery products with added fibre
Veronika Pourová -
Factors Influencing Food Choice Among Young Generation (comparison of Czechia and Russia in a case of food shopping)
Aleksei Rinchinov -
Potential application of plant essential oils for food preservation
Mayda Rojnik -
Porovnání účinku dvou typů droždí na kvalitu a trvanlivost mrazených rohlíků
Marek SOLANSKÝ -
Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
Kamila Matajová -
Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
Lucie Pernikářová
Název
Vložil
Vloženo
Práva