Kristyna Bohuslavova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Chmelení za studena
Anotace:
Absolventská práce se zabývá chmelením za studena. V práci jsou popsány nejčastější technologické postupy a nejvhodnější odrůdy chmele používané k chmelení za studena. Práce se zaměřuje na to, jak chmelení za studena ovlivňuje hořkost piva. Metoda použitá k měření je spektrofotometrické stanovení jednotek hořkosti podle EBC. K potvrzení teorie bylo dále provedeno senzorické měření.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
- Oponent: Bohumil Kozák
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.