Eva Vasilova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Kvalitativní rozdíly znaků kávy

Anotace:
Absolventská práce se zabývá především přípravou kávy, její kulturou a zdravotními účinky. V práci jsou uvedeny informace o historii, popisu hlavních druhů a metod použitých ke zpracování, úpravě a také o domácí přípravě kávy. Čtenář se dozví, jaké má káva zdravotní účinky na lidský organismus. Je zde i několik tipů, jak využít kávu k léčení zdravotních a kosmetických problémů. Práce se bude opírat …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Oponent: Ing. Markéta Vaňková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.