Eva Vasilova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Kvalitativní rozdíly znaků kávy
Anotace:
Absolventská práce se zabývá především přípravou kávy, její kulturou a zdravotními účinky. V práci jsou uvedeny informace o historii, popisu hlavních druhů a metod použitých ke zpracování, úpravě a také o domácí přípravě kávy. Čtenář se dozví, jaké má káva zdravotní účinky na lidský organismus. Je zde i několik tipů, jak využít kávu k léčení zdravotních a kosmetických problémů. Práce se bude opírat …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
- Oponent: Ing. Markéta Vaňková
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.