Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem – Bc. Anna POUZOVÁ
Bc. Anna POUZOVÁ
Bakalářská práce
Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem
Technologie and raw materials for production ice cream no-manufacturing way
Anotace:
Cílem této práce je bližší seznámení s neprůmyslovou výrobou zmrzlin a jejich specifik, jimiž se odlišuje od výroby průmyslové. Je určena především pro vytvoření představy o parametrech, dle kterých se zmrzliny člení a základních složkách, které tvoří charakteristickou strukturu výrobku. Následuje výčet používaných surovin a popis jednotlivých fázích výroby až po konečnou cestu ke spotřebiteli.Abstract:
The objective of this paper is to get acquaint with non-industrial ice-cream production and their specifications that differ from industrial production. This is to create ideas about the parameters that help to categorize ice-cream and their base ingredients which create the characteristic product structure It follows with the list of used base materials, description for individual steps and final …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Zveřejnit od: 2. 6. 2008
Identifikátor:
7926
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
POUZOVÁ, Anna. Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv způsobu přípravy spinelových sloučenin na jejich vybrané vlastnosti
Jiří Strouhal -
Vliv složení krmiva na rychlost produkce, obsah tuku a složení mastných kyselin cvrčka domácího (Acheta domesticus)
Pavel Pucholt -
Produkce, funkční a chemické složení nadzemní biomasy a chemické složení opadu alpinské tundry Východních Sudet v reakci na seč
Michaela KONEČNÁ -
Vliv složení vstupní suroviny a procesních parametrů termického rozkladu odpadních plastů na výtěžky a složení produktů
Kamila Kozelková -
Vliv složení tuhých alternativních paliv na složení a vlastnosti produktu po spalování
Robert Matysík -
Modifikace složení tenkých vrstev chalkogenidových skel systému\nl{} As-S připravených metodou spin-coating úpravou složení\nl{} výchozího roztoku
Tomáš Škop -
Studium vybraných charakteristik elektrostaticky zvlákněných vláken s ohledem na materiálové složení zvlákňovaných vláken s ohledem na materiálové složení zvlákňovaných roztoků
Gabriela Mašková -
Chemické složení magmatického a hydrotermálního turmalínu v horninách z Tseelského teránu, JZ Mongolsko
Nikola Pecháčková