Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin – Martina CUKROVÁ
Martina CUKROVÁ
Bakalářská práce
Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin
Starch determination and basic chemical parameters of cereals
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na chemické charakteristiky u vybraných druhů obilovin. Teoretická část obsahuje popis obilovin, chemické složení obilného zrna, pěstované druhy u nás a ve světě a popis vybraných druhů obilovin. V experimentální části je uvedeno stanovení jejich základních chemických charakteristik.Abstract:
The bachelor thesis is focused on the chemical characteristics of selected cereals species. The theoretic part contains characteristic of cereals, chemical structure of grain, species, that are grown in our country and the world and a description of selected species. There is the determination of basic chemical characteristics (moisture, ash, starch) in experimental part.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2010
Identifikátor:
14834
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
CUKROVÁ, Martina. Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin