Bc. Petra MICHALÍKOVÁ

Diplomová práce

Porovnání ruské a české terminologie z oblasti gastronomie

Comparison of Russian and Czech terminology in the field of gastronomy
Anotace:
Diplomová práce Porovnání ruské a české terminologie z oblasti gastronomie je zaměřena na klasifikaci lexikálního materiálu z různých hledisek. Cílem práce je analýza vybraných gastronomických termínů a sestavení česko-ruského a rusko-českého terminologického glosáře.
Abstract:
The thesis titled Comparison of Russian and Czech terminology of gastronomy is dedicated to the classification of lexical material from different perspectives. The aim is to analyse selected gastronomic terms, and build Czech-Russian and Russian-Czech terminological glossaries.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2016
Zveřejnit od: 13. 6. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 8. 2016
  • Vedoucí: PhDr. Zdeňka Nedomová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MICHALÍKOVÁ, Petra. Porovnání ruské a české terminologie z oblasti gastronomie. Ostrava, 2016. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Filozofická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.6.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 13. 6. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Filozofická fakulta