Inovace postupů zpracování a kontroly kvality medu – Ing. Eva Vrácovská
Ing. Eva Vrácovská
Diplomová práce
Inovace postupů zpracování a kontroly kvality medu
Innovations in processing and quality control of honey
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VRÁCOVSKÁ, Eva. \textit{Inovace postupů zpracování a kontroly kvality medu}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/r7aekl/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.