Videozáznam analýzy potravin a jeho využití na SOŠ – Ing. Monika Štemberková
Ing. Monika Štemberková
absolventská práce studenta CŽV
Videozáznam analýzy potravin a jeho využití na SOŠ
Video recording of food analysis and its use in secondary school
Anotace:
Materiální didaktické prostředky jsou ve výchovně-vzdělávacím procesu využívány pro lepší názornost a propojení teorie s praxí. Cílem této práce bylo vytvořit učební pomůcku, konkrétně videozáznam analýzy potravin, a jeho využití při výuce na střední odborné škole. Tématem videozáznamu byla mikrobiologická analýza masa, konkrétně průkaz bakterií rodu Salmonella ve vzorku masa.Bakterie rodu Salmonella …víceAbstract:
Material didactic aids are used in the educational process for better clarification and linkage of theory with practice. The aim of this work was to create a teaching aid, namely a video recording the food analysis, and its use in teaching at secondary schools. Microbiological analysis of meat, specifically the detection of the bacteria Salmonellas in meat, was the theme of the video.Salmonellas are …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 3. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jiří Husa, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠTEMBERKOVÁ, Monika. \textit{Videozáznam analýzy potravin a jeho využití na SOŠ}. Online. Závěrečná práce studenta celoživotního vzdělávání. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Institut vzdělávání a poradenství. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/r8bmvi/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Institut vzdělávání a poradenstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Institut vzdělávání a poradenstvíceloživotní / obor:
Rozšiřující kurz / Studium učitelství odborných předmětů
Práce na příbuzné téma
-
Učební pomůcka k rozvoji prostorové představivosti
Michaela Horníčková
Název
Vložil
Vloženo
Práva