Co lze rozumět pod pojmem kvalita vína – Michal KUBĚNA
Michal KUBĚNA
Bakalářská práce
Co lze rozumět pod pojmem kvalita vína
What is meant by the Term Wine Quality.
Anotace:
Hlavním cílem mé bakalářské práce je pojednání o kvalitě vína. V úvodu se zabývám základním rozdělením vín, následují stanovištní a pěstitelské podmínky, výroba, zpracování, enologické a hygienické normativy. V závěru je popisováno skladování, distribuce a výrobně ekonomická efektivita. Dodržování doporučených normativů má rozhodující vliv na kvalitu vína. K práci bylo využito textových materiálů různých …víceAbstract:
The main concept of this bachelor thesis is to be a treatise on the quality of wince. In the introduction, the fundamental qualification of wines is mentioned, followed by the conditions of location, wine growing, production, enological and hygienic normatives. The conclusion is focused on the description of storage, distribution and production-economy efficiency. It is crucial for the quality of wine …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2014
Zveřejnit od: 16. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KUBĚNA, Michal. Co lze rozumět pod pojmem kvalita vína. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 16. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Výroba ovocných vín za použití různých druhů kvasinek a porovnání výsledků
Perseus-Premysl Liberiou -
Vinařské oblasti Španělska se zaměřením na prestižní oblast Rioja z pohledu terroir.
Viktorie Janská -
Porovnanie terroir vrámci jedného mikroregiónu
Richard Danko -
Porovnání vlastností vína vyrobeného s různou mírou respektu k terroir
Anna Harcová -
Terroir - nalezení vztahů mezi geomorfologickými podmínkami stanoviště a kvalitou hroznů
Vít Sedláček