MSc. Zultsetseg SENGEE

Disertační práce

Stanovení biologicky aktivních látek v ovoci

Determination of biological substance in fruits
Abstract:
V dnešní dobe již pomalu dochází k širšímu využívání tradicních i netradicních druhu ovoce v oblasti lidské výživy a medicíny. Vzhledem k temto skutecnostem byla tato dizertacní práce venována stanovení nutricne významných vlastností vybraných druhu ovoce zahrnujících: rakytník rešetlákový (Hippophae rhamnoides L.), švestky (Prunus), drín obecný (Cornus mas L.), kdoule (Cydonia oblonga Mill.), muchovník …více
Abstract:
There is increasing interest in the commercialization of non-traditional fruits for utilization as foods and medicinal extracts. Due to reasons this study was aimed to determine the nutritional properties of selected fruits including, sea buckthorn: Hippophae rhamnoides L., plum - Prunus, cornelian cherry - Cornus mas L., quince - Cydonia oblonga Mill., saskatoon berry - Amelanchier alnifolia Nutt …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 9. 2010
Identifikátor: 17711

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 10. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SENGEE, Zultsetseg. Stanovení biologicky aktivních látek v ovoci. Zlín, 2010. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 01. 09. 2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Doktorský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin