Bc. Jana LOSOVÁ

Diplomová práce

Vliv surovinového složení na jakost těstovin

Influence of the base material to the quality of pastes
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo posoudit jakost (kvalitu) vybraných druhů těstovin od českých tak zahraničních výrobců, zjistit zda existují rozdíly mezi jednotlivými skupinami těstovin a především jaký vliv má použitá surovina na jakost těstovin. U vybraných vzorků těstovin byly provedeny zkoušky fyzikální, dále byly provedeny zkoušky vařením. Součástí celkového hodnocení kvality těstovin bylo také senzorické …více
Abstract:
The aim of the diploma thesis is to examine the quality of the chosen samples of pastes from both the Czech and the foreign producers and find differences between particular groups of pastes, especially how the raw material, influences the quality of pastes. The samples of pastes were tested for physical and were also tested by cooking. A part of an overall assessment was dedicated to sensory testing …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Identifikátor: 2229

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 6. 2006

Citační záznam

Jak správně citovat práci

LOSOVÁ, Jana. Vliv surovinového složení na jakost těstovin. Zlín, 2006. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 30. 05. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin