Vliv surovinového složení na jakost těstovin – Bc. Jana LOSOVÁ
Bc. Jana LOSOVÁ
Diplomová práce
Vliv surovinového složení na jakost těstovin
Influence of the base material to the quality of pastes
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo posoudit jakost (kvalitu) vybraných druhů těstovin od českých tak zahraničních výrobců, zjistit zda existují rozdíly mezi jednotlivými skupinami těstovin a především jaký vliv má použitá surovina na jakost těstovin. U vybraných vzorků těstovin byly provedeny zkoušky fyzikální, dále byly provedeny zkoušky vařením. Součástí celkového hodnocení kvality těstovin bylo také senzorické …víceAbstract:
The aim of the diploma thesis is to examine the quality of the chosen samples of pastes from both the Czech and the foreign producers and find differences between particular groups of pastes, especially how the raw material, influences the quality of pastes. The samples of pastes were tested for physical and were also tested by cooking. A part of an overall assessment was dedicated to sensory testing …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Identifikátor:
2229
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2006
Citační záznam
Jak správně citovat práci
LOSOVÁ, Jana. Vliv surovinového složení na jakost těstovin. Zlín, 2006. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 30. 05. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
Žaneta Olbertová -
Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín
Jiří PRÁŠEK -
Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci.
Jiří VLČEK -
Senzorické a analytické hodnocení mléka z farmy a mléčného automatu
Petra Tymová -
Senzorické hodnocení vybraných sýrů a analogových produktů
Veronika LAFATOVÁ -
Hodnocení senzorické kvality výrobků sloužících jako náhrada stravy
Tereza Soukupová -
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
Magdaléna DARDOVÁ -
VYBRANÉ TĚSTOVINY A JEJICH KULINÁŘSKÁ ÚPRAVA VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
Eva Matulíková