Využití hydrodynamické kavitace v procesu chmelovaru – Bc. Petra Karásková
Bc. Petra Karásková
Diplomová práce
Využití hydrodynamické kavitace v procesu chmelovaru
Use of hydrodynamic cavitation in wort boiling
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KARÁSKOVÁ, Petra. \textit{Využití hydrodynamické kavitace v procesu chmelovaru}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/rkwpvr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biotechnologie a bioinženýrství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.